top of page

Ramen en deuren

Uw ramen en deuren zijn een essentieel onderdeel voor uw woning. Denk hierbij aan aspecten zoals lichtinval en combinatie met de isolatie van uw ramen.

Graag wilt u natuurlijk zo veel mogelijk zonlicht in uw huis laten schijnen, maar daarnaast moeten dezelfde ramen en deuren in de winter ook voor een goede isolatie zorgen.

 

Kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven. Zo worden onze ramen en deuren met A-kwaliteit profielen geproduceerd zodoende dat de isolatiewaarden hoog zijn. Samen in overleg met u bekijken we wat voor u beste keuze is

U kan kiezen tussen PVC, Aluminium en hout.

 

Bekijk in onze galerij voor enkele realisaties van ons.

Stalen binnendeuren

Naast de gewone ramen en deuren kunnen wij u ook stalen binnendeuren aanbieden die zorgen voor een strak en prachtige look in uw woning.

 

Wij kunnen drie soorten deuren aanbieden en dat is de scharnierdeur, taatsdeur en schuifdeur. Bij ons kunt u terecht voor een betaalbare stalen deur die tot op de puntjes in orde zal geplaatst worden. U bent ook vrij van de samenstelling van uw deur. Kortom wij bieden duurzaam vakwerk aan met en goeie service.

 

Neem gerust een kijkje in de galerij voor enkele realisaties van ons.

490e37_29d612df9bf44e08b3ee74b24fcd2e55_

Scharnierdeur

scharnierdeur.webp

Taatsdeur

taatsdeur.webp

Schuifdeur

schuifdeur.webp

Montagewerken

Wij staan ook garant voor het monteren van allerlei staal constructies en houtschrijnwerk. kwaliteit,orde en netheid is bij ons een must.

 

Omdat wij ook in de wereld van bevestigingsmateriaal onze weg kennen wordt uw project met alle kwalitatiefste bevestigingen samengesteld.  Wij regelen alles van A tot Z vanaf het opmeten tot de plaatsing.

 

Indien u zelf bij ons een aanvraag had willen doen omtrent een project die u wou realiseren aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via het contact formulier. In de galerij kan je enkele realisaties vinden.

bottom of page